Koronavirüsle Mücadelede Çözüm Temizlik Yanınızda!

ESKİŞEHİR İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK HİZMETİNDE ÇÖZÜM TEMİZLİK

Eskişehir İnşaat Sonrası Temizlik

Ev ve apartman inşaatı sonrası kalan boya badana izleri, toz ve poşet kalıntıları firmamız tarafından nitelikli bir şekilde temizlenecektir. İnşaat sonrası temizlik alanında deneyimli olan personelimiz, hızlı ve pratik bir şekilde dairelerin temizlenmesini aynı zamanda apartmanın iç kısmındaki kalıntıların atılmasını sağlayacaktır. Eskişehir inşaat sonrası temizlik hizmetimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eskişehir İnşaat Sonrası Profesyonel Temizlik

Deneyimli ve tecrübeli personelimiz, yeni inşa edilmiş olan bir yapının temizlenme kriterlerini çok iyi bilmektedir. Özellikle kalıntı boya çıkarma, çimento ve toz birikintilerinin giderilmesi gibi durumların üstesinden gelebilecek, yeni yapının zarar görmeden temizlenmesini sağlayacaktır. Boya ve çimento gibi zor çıkan maddelerin nasıl yöntemlerle çıkartıldığını ve bu maddelere uygulanacak ürünleri de personelimiz kaliteli markalardan seçmektedir.

  • Personelimiz inşa edilmiş yapının içindeki kalıntı malzemeleri atacaktır.
  • Boya, çimento ve diğer yapı malzemelerinin cam, kapı ve parke gibi yerlerden çıkartılmasını sağlayacaktır.
  • Temizlik sırasında kullanılacak malzemeler, yapının zarar görmeyeceği yeniliğinden hiçbir şey kaybetmeyeceği şekilde yapılacaktır.
  • Temizlik personelimiz işlemin hızlı ve hijyenik bir şekilde bitmesi için personel sayımız yapının kriterlerine göre ayarlanacaktır.

Eskişehir inşaat sonrası temizlik hizmetimiz, deneyimli personellerimiz ve kaliteli ürünlerimizle memnun kalacağınız nitelikte gerçekleştirilecektir.

Eskişehir'de İnşaat Sonrası Daire Temizliği

Hem apartmanların hem de dairelerin temizliğini yapacak olan firmamız, tüm evlerin kapı, petek, cam ve pervaz kısımlarının temizlenmesini sağlayacaktır. Temizlik sırasında ihtiyaca göre fayansların, parke ve diğer zemin alanların boyalarının çıkartılması, çimento ve toz kalıntılarının giderilmesi için daire içi malzemeler kullanılarak ahşap ve benzeri malzemelerin zarar görmemesi sağlanacaktır. Özellikle camların kenarında bulunan silikon kalıntılarının kazınması, harç ve boya damlarının giderilmesi için özel kimyasal ürünler kullanılarak, iç ve dış temizlikler hızlı bir şekilde yerine getirilecektir. Eskişehir inşaat sonrası temizlik hizmetimiz, istediğiniz zaman yapılacak nitelikli ve hijyen kurallarına uygun şekilde yerine getirilecektir.

İnşaat Sonras Temizlikte % 100 Müşteri Memnuniyeti

İnşaat sonrası temizlikler hem apartmanlar hem de özel olarak sizin daireniz için yapılabilmektedir. % 100 müşteri memnuniyeti odaklı temizlik hizmetimiz, deneyimli personelimiz ve kaliteli ürünlerimizle yerine getirilecek, arz ve talepleriniz önceliklerimiz arasında yer alacaktır.